Deggi mirch
Deggi mirch yra Kašmyro čili paprikų ir paprastųjų paprikų vidutinio aštrumo mišinys, plačiai naudojamas tradicinėje indų virtuvėje. Deggi mirch turi sodrią raudoną spalvą ir nuostabų vaisinį poskonį.
Sudedamosios dalys: Kašmyro čili paprikos (Capsicum annuum L.), saldžiosios paprikos.
Šis produktas fasuojamas patalpose, kuriose fasuojami ir kiti produktai, todėl sudėtyje gali būti garstyčių, salierų, sezamo sėklų, riešutų, pieno ir jo produktų, glitimo turinčių javų ir jų produktų pėdsakų.
Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje, apsaugotoje nuo šviesos ir drėgmės.
Kilmės šalis: Indija
Deggi mirch yra naudojamas patiekaluose tiek kaip prieskonis, tiek suteikti patiekalui spalvą. Deggi mirch naudojama įvairiuose troškiniuose, sriubose, ryžių patiekaluose, pagardinti duonai ar kebabams.
Sužinokite daugiau apie deggi mirch mūsų tinklaraštyje.