

Švelnaus-vidutinio aštrumo čili padažas su jalapeño čili ir datulėmis.
Aštrumas 3/10
Sudėtinės dalys: svogūnai, "Charliston" čili pipirai, jalapeno čili pipirai (20%), baltojo vyno actas, datulės (10%), žaliosios citrinos, česnakai, alyvuogių aliejus, kalendra, jūros druska.
Pagaminta Vokietijoje
Jalapeno ir datulių padažas turi saldų, kompleksišką skonį, panašų į aštrų čatnį. Jalapeño pipirai suteikia padažui švelnų, šiltą aštrumą ir malonų augalinį žemišką skonį.
Šis saldus ir aštrus padažas puikiai tinka ant mėsainių ir sumuštinių vietoje čatnio ar kitų pagardų. Ypač gerai dera su sviestinėmis pupelėmis, makaronais, basmati ryžiais, ožkos sūriu ir traškia šonine.
Aštrumas: 3/10. Scoville: 3000 balų.
Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, laikyti patalpoje nuo +2 iki +25 laipsnių šilumos, atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 10 dienų.