

Vidutinio aštrumo čili padažas su Scotch Bonnet čili pipirais ir Karibų virtuvės prieskoniais.
Aštrumas 4/10
Sudėtinės dalys: pipirai, svogūnai, baltojo vyno actas, Scotch Bonnet čili pipirai (13%), imbieras, česnakai, žaliosios citrinos, alyvuogių aliejus, salierų druska, prieskonių mišinys (0,3%).
Alergenai: salierai
Pagaminta Vokietijoje
Šis Karibų stiliaus padažas buvo įkvėptas Jerk prieskonių skonių. Nuo vidutinio iki aštraus aitrumo.
Šis padažas puikiai tiks su saldžiosiomis bulvėmis, kukurūzų burbuolėmis, kepta vištiena, balta žuvimi arba ryžiais su žirneliais.
Aštrumas: 4/10. Scoville: 7000 balų.
Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, laikyti patalpoje nuo +2 iki +25 laipsnių šilumos, atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 10 dienų.