

Kultinės Perello alyvuogės iš Ispanijos stiklainyje.
Atidarytą produktą laikykite sūryme, šaldytuve ir suvartokite per 7 dienas.
Sudedamosios dalys: vanduo; žalios alyvuogės be kauliukų; čili (sulfitai); druskos; skonio stiprikliai: mononatrio glutamatas ir dinatrio ribonukleotidai; rūgštis: citrinų rūgštis; antioksidantas: askorbo rūgštis; konservantas: kalio sorbatas.
Alergenai: sulfitai. Produkte gali būti migdolų ir žuvies pėdsakų.
Kilmės šalis: Ispanija
Gordal išvertus reiškia "storos" ir šios didelės, putlios alyvuogės tikrai pateisina savo vardą. Šios alyvuogės neturi kauliukų ir yra konservuojamos su Guindilla aitriosiomis paprikomis. Jos yra tvirtos ir turi mėsingą tekstūrą bei pikantišką skonį. Perello Gordal alyvuogės yra auginamos Sevilijos provincijoj Andalūzijoje, žavingose alyvmedžių giraitėse.
Alyvuogėmis galite mėgautis tiesiog vienomis, nupylus sūrymą. Galite jas patiekti ir kaip užkandį, kartu su plonai supjaustyta mėsa, dešra, kumpiu ir sūriu. Šios alyvuogės puikiai tinka salotose.