

Pikantiki, traškūs, lengvo aštrumo marinuoti Guindilla čili pipirai. Puikiai tinka prie rūkytos mėsos ir sūrių.
Atidarytą produktą laikykite sūryme, šaldytuve ir suvartokite per 7 dienas.
Sudedamosios dalys: žalioji aitrioji paprika (sulfitai); vanduo; actas; druska; antioksidantas: askorbo rūgštis.
Alergenai: sulfitai. Produkte gali būti migdolų ir žuvies pėdsakų.
Kilmės šalis: Ispanija
Guindilla čili pipirai yra kilę iš šiaurės Ispanijos ir jų galima rasti daugelyje užkandžių: pintxo baskų tapas. Šie pipirai buvo nuskinti prieš pilnai sunokstant. Jie yra laikomi acte ir yra pikantiški, o ne turi čili aitrumą. Dėl to jie puikiai tinka prie riebesnio maisto, pavyzdžiui, sūrio ar rūkytų gaminių. Guindilla čili pipirai yra labai universalūs ir suteiks papildomo skonio salotoms, padažams ar picoms. Be dirbtinių priedų.
Guindilla pipirai marinuojami, kai jie nėra prinokę, todėl jie yra žali ir traškūs, bet neturi daug tipinio čili pipirų aitrumo.
Guindilla pipirais galite mėgautis tiesiog vienais, nupylus sūrymą. Galite juos patiekti ir kaip užkandį, kartu su plonai supjaustyta mėsa, dešra, kumpiu ir sūriu. Šie pipirai puikiai tinka salotose ar ant picų.
Svoris: 345 g
Produkto svoris be sūrymo: 130g
Maistingumo deklaracija 100 g
Energija 212 kJ / 51 kcal
Riebalai 0,7g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2g
Angliavandeniai 7g
iš kurių cukrų 0,3g
Baltymai 1,1g
Druska 3,30g