Dumu skonio aitrioji paprika
  • Dumu skonio aitrioji paprika

Dūmų skonio aitriosios čili paprikos

1,58 €

Dūmų skonio aitriosios čili paprikos turi išskirtinį dūminį skonį ir vidutinį aštrumą. Jos suteikia patiekalams unikalų gilų skonį su dūmo natomis, todėl yra universalus, plačiai naudojamas kulinarinis ingredientas. Naudokite šiuos prieskonius ant grotelių keptai mėsai, skrudintoms daržovėms pagardinti arba net pabarstykite ant kukurūzų spragėsių, kad suteikti netikėtą aštrų dūminį skonį. Aitrios dūmų skonio paprikos sustiprins sriubų, troškinių, marinatų ir padažų skonį.

Kilmės šalis: Lietuva

Kiekis
Išparduota

Dūmų skonio aitriosios čili paprikos pasižymi išskirtiniu skoniu ir aromatu. Jos yra plačiai naudojamos gaminant maistą. Štai keletas idėjų, kurios jus įkvėps:

1. Kepimas ant grotelių: prieš kepdami ant grotelių, pabarstykite dūmų skonio aitriųjų čili paprikų ant mėgstamos mėsos, paukštienos ar daržovių. Jos pridės dūminio aštrumo, kuris puikiai dera su apskrudusiais patiekalais.

2. Skoningi sausi marinatai: sukurkite kvapnų sausą aromatą, sumaišydami rūkytas aitriąsias čili paprikas su kitais prieskoniais ir žolelėmis. Įtrinkite šiuo mišiniu mėsą, pvz., kiaulienos nugarinę ar jautieną ir leiskite šiek tiek pasimarinuoti, kad skonis prasiskverbtų į mėsą.

3. Keptos daržovės: pabarstykite dūmų skonio aitriųjų čili paprikų orkaitėje keptų daržovių, pvz. saldžiųjų bulvių, kalafiorų ar Briuselio kopūstų. Dūminės natos suteiks daržovėms papildomo skonio, sukurdamos įdomų kontrastą.

4. Sriubos ir troškiniai: pagardinkite savo sriubas ir troškinius įberdami dūmų skonio aitriųjų čili paprikų. Žiupsnelis šio prieskonio pagilins skonio profilį ir suteiks dūminio aitrumo jūsų patiekalui.

5. Pikantiški padažai ir pagardai: įberkite dūmų skonio aitriųjų čili paprikų į majonezą, barbekiu padažą, kečupą ar salsą – paprikos pagerins skonį ir jūsų pagardai išsiskirs.

6. Rūkytų prieskonių mišiniai: dūmų skonio aitriąsias čili paprikas sumaišykite su kitais prieskoniais, pavyzdžiui, kuminais, česnako milteliais ir saldžia paprika, kad sukurtumėte savo dūminių prieskonių mišinį. Naudokite jį įtrinti mėsą ar pagardinkite keptas daržoves.

Jums taip pat gali patikti