Paryzietiskas prieskoniu misinys receptorius
  • Paryzietiskas prieskoniu misinys receptorius

Prieskonių mišinys Paryžietiškas

1,42 €
Pristatymas per 1-3 d.d.

Žuvies patiekalams, salotoms, padažams, sriuboms gardinti.

Sudedamosios dalys: petražolės, česnakai, dekstrozė, raudonos saldžios paprikos, raudonėliai, ciberžolės, bazilikai.

Šis produktas fasuojamas patalpose, kuriose fasuojami ir kiti produktai, todėl sudėtyje gali būti garstyčių, salierų, sezamo sėklų, riešutų, pieno ir jo produktų, glitimo turinčių javų ir jų produktų pėdsakų.

Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje, apsaugotoje nuo šviesos ir drėgmės.

Kilmės šalis: Vokietija

Svoris
Kiekis

Lengvas, subtilaus skonio prieskonių ir žolelių mišinys gardinti žuvies patiekalams, padažams, sriuboms, salotoms, paukštienai, bulvėms ir kiaušiniams.

Naudojimo idėjos

Žuvis su žolelėmis ir citrina. Įtieskite į skardą lakštą kepimo popieriaus ir sudėkite baltos žuvies filė – puikiai tiks vilkešeris, menkė ar plekšnė. Patepkite filė alyvuogių aliejumi, užbarstykie Paryžietiškų prieskonių, truputėlį druskos ir uždėkite plonai supjaustytų citrinos griežinėlių. Kepkite įkaitintoje 180C orkaitėje apie 15 minučių arba kol žuvis iškeps. Patiekite su ryžiais ar jaunomis virtomis bulvėmis.

Kiaušinienė su bulvėmis ir žolelėmis. Įkaitinkite keptuvėje alyvuogių aliejų ir apkepkite bulves. Supilkite keletą plaktų kiaušinių ir maišydami kepkite, kol kiaušiniai iškeps. Nuimkite nuo ugnies, užbarstykite Paryžietiškų prieskonių, truputėlį druskos, tarkuoto parmezano sūrio ir patiekite.

Salotos su Paryžietišku žolelių užpilu. Į didelį dubenį sudėkite maišytų salotų lapus. Atskirame inde suplakite 1 šaukštą citrinos sulčių, 3 šaukštus alyvuogių aliejaus, didelį žiupsnį Paryžietiško prieskonių mišinio ir truputėlį druskos. Užpilkite užpilą ant salotų, užbarstykite kepintų graikinių riešutų ir patiekite.

Pamatykite daugiau naudojimo idėjų sekdami mus Instagram ir Facebook paskyrose.

Jums taip pat gali patikti