Tropikų sala
Sudedamosios dalys: 21% mango dribsniai, 16% ananasų dribsniai, nerafinuotas cukranendrių cukrus, druska, svogūnai, čili, ciberžolė, česnakas, kalendros, petražolės, saldymedžio šaknis, pankolio sėklos, imbieras, kmynai, garstyčių sėklos, dekstrozė, krapai, kvapieji pipirai, maltas muskato riešutas, bazilikai, salierai, kardamonas, gvazdikėliai.
Šis produktas fasuojamas patalpose, kuriose fasuojami ir kiti produktai, todėl sudėtyje gali būti garstyčių, salierų, sezamo sėklų, riešutų, pieno ir jo produktų, glitimo turinčių javų ir jų produktų pėdsakų.
Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje, apsaugotoje nuo šviesos ir drėgmės.
Kilmės šalis: Vokietija
Alergenai: garstyčios, salierai.
Karibų salų stiliaus prieskonių mišinys
Karibų salų patiekalus įtakojo daug šalių bei kultūrų ir, metams bėgant, sukūrė unikalią virtuvę. Karibų salų virtuvė patiekalai yra spalvingi, išskirtinio skonio ir juose naudojama daug prieskonių. Šis prieskonių mišinys ypač tinka paukštienai, žuviai, kiaulienai ir daržovių patiekalams.
Naudojimo idėjos
Dosniai užbarstykite prieskonius ant vištienos ir palikite šaldytuve 1-2 valandas, kad mėsa prisigertų prieskonių aromato.
Dosniai užbarstykite prieskonius ant lašišos filė ir kepkite 180C orkaitėje 15-20 minučių.
Prieskonių mišinį užbarstykite ant salotų ir pašlakstykite citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi.